top of page

"Must have" αξεσουάρ για άντρες Χειμώνας 2016


Λοιπόν, επειδή η αγορά έχει γεμίσει με τα ίδια και τα ίδια αξεσουάρ για άντρες, θα προσπαθήσω να σας δώσω ιδέες για εναλλακτικά αξεσουάρ που θα κάνουν το ντύσιμο σας να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος.

Παπούτσια: Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως έχω βαρεθεί να βλέπω όλους τους άντρες να φοράνε τα ίδια παπούτσια. 'Η loafers θα φοράνε, από 10 ευρώ έως LV των 400 ευρώ, ή αθλητικά με κυρίαρχη τάση προς Stan Smith, all star, και Nike, και οι πιο ψαγμένοι κανένα δερμάτινο μποτάκι. Για Bottega Veneta δεν το συζητώ καν. Είναι απαγορευτικά για τον μέσο Έλληνα εν μέσω κρίσης, και ίσως ψιλά γράμματα για πολλούς.

Ποιά είναι η εναλλακτική:

Βελούδινες αντρικές μπαλαρίνες, χειροποίητες, με χρυσό ραμμένο βασιλικό λογότυπο στο κουτεπιέ, και ένα σχεδόν ανεπαίσθητο τακουνάκι.(επάνω φώτο).Το όνομα αυτών: Harpelunde. Θα τα βρείτε σε διάφορα χρώματα (Πράσινο, Μωβ, Μπλε) και από μερικούς διαφορετικούς οίκους. Τιμές κυμαίνωνται μεταξύ 50 -150 Ευρώ αναλόγως χώρας προέλευσης και ποιότητας κατασκευής. Με τι το φοράμε; Μαύρο παντελόνι, μονόχρωμο μακρυμάνικο πόλο με γυριστό λαιμό, ή τζην και Blazer με χρυσά κουμπιά για πιο επίσημο ή με ματ κουμπιά για να δημιουργήσουμε μια πιο smart casual εμφάνιση. Προσωπικά θα απέφευγα να τα φορέσω με πουκάμισο απο πάνω, και θα προτιμούσα μονόχρωμο μακρυμάνικο ή κοντομάνικο με σακάκι. Σε πιό απλή παραλλαγή δοκιμάστε να τα φορέσετε με ένα κόκκινο κοτλέ παντελόνι (κάτω φώτο), και από πάνω ένα απλό μαύρο μακρυμάνικο ή κοντομάνικο μπλουζάκι.

Τώρα για εσάς που είστε πιο μποέμ θα πρότεινα κάτι αντίστοιχο σε πιο oriental print (πάνω δεξιά εικόνα) που θα δώσει και έναν πιο casual τόνο και θα σας επιτρέψει να παίξετε με πιο ζωηρά χρώματα στο παντελόνι και στο επάνω. Προσοχή σε αξεσουάρ , ζόνες κτλ με τέτοια παπούτσια. Είναι εντυπωσιακά από μόνα τους, δεν χρειάζονται επιπλέον πράγματα.

Τέλος για εσάς που θέλετε να κάνερε μια extreme βραδινή εμφάνιση, ταιριάξτε τα oriental με ένα emboidered σακάκι σμοκιν όπως αυτό στην παρακάτω εικόνα. Όσο και αν σας φαντάζει παράξενο, το συγκεκριμένο σακάκι μπορείτε να το παραγγείλετε online και η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 75 Ευρώ μαζί με μεταφορικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το www.vrazilianos.gr

42 views0 comments
bottom of page