top of page

Milfs & Cougars - Μύθοι και Πραγματικότητα


Ανδρικό όνειρο, γυναικείο απωθημένο ή κάτι άλλο; Πρόκειται για φαντασιώσεις 20χρονων αγοριών που εξελίχθηκαν σε μύθους, ή για κάτι που πραγματικά συμβαίνει στη διπλανή πόρτα;

Η πρώτη εμπειρία που είχα με μεγαλύτερη γυναίκα ήταν όταν ήμουν μόλις 20 χρονών. Ακολούθησαν αρκετές άλλες έκτοτε, όμως θέλω να καταρρίψω κάποιους μύθους, που έχουν κυκλοφορήσει ράδιο αρβύλα μέσα σε ανδρικές παρέες.

Οι παντρεμένες: Πέρα από ό,τι μπορεί να έχετε ακούσει, ΔΕΝ μπλέκουν με μικρότερους απλά και μόνο για να περάσουν καλά. Μπλέκουν με συνομήλικους ή μεγαλύτερους και κατά προτίμηση επίσης παντρεμένους. Μπορεί να φλερτάρουν με έναν πιτσιρικά σε ένα μπαρ, ίσως ανταλλάξουν και μερικά SMS, άλλα μέχρι εκεί. Προτιμούν άλλους παντρεμένους γιατί μπαίνοντας σε μια παράνομη σχέση, έχουν και οι δύο κάτι να χάσουν αν μαθευτεί. Ένας 20ρης που μπορεί εύκολα να φάει κόλλημα με την πρώτη του μεγάλη (συνήθως έτσι γίνεται), δεν έχει τίποτα να χάσει με το να γίνει πολύ επιθετικός και επίμονος. Η παντρεμένη από την άλλη, ρισκάρει να διαλύσει ένα σπίτι, και σε περίπτωση που συμβεί, έχει να κάνει με ένα παιδί, όχι με άντρα που μπορεί να την εξασφαλίσει. Ό,τι το εξασφαλίσει σημαίνει για κάθε γυναίκα.

Οι χωρισμένες με παιδί: Αν ακούσετε τον φίλο σας να σας λέει πως βγάζει τα μάτια του μαζί της 5 φορές την εβδομάδα, να ξέρετε πως κάτι δεν στέκει. Το ανήλικο παιδί μπαίνει πάντα σε προτεραιότητα, γι' αυτό και οι χωρισμένες με παιδί έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο. Όλα πρέπει είναι προγραμματισμένα ένα μήνα πριν. Γι'αυτό και οι σχέσεις μανάδων 30/45 με μικρότερους είναι σπάνιες, ενώ αντιθέτως βρίσκονται σε έξαρση στις ηλικίες 45/55.

Single 40ρες: Ναι, το ψάχνουν, θέλουν να το δοκιμάσουν, αλλά υπάρχουν ακόμα ταμπού στο να τις δει ο κόσμος με κάποιον εμφανώς μικρότερο. Διασκεδάζουν τον έλεγχο που έχουν σε αντίθεση με έναν άντρα της ηλικίας τους, και φυσικά το να κάνουν τις φίλες τους (που τις έχει φάει η ρουτίνα να ζηλέψουν), δίνει και αυτό μια ικανοποίηση. Υπάρχει ένα αλλά όμως. Είναι high maintenance. Θα πρέπει να την βγάλετε, να την ποτίσετε, να την πάτε εκδρομή. Κοινώς θα πρέπει να της προσφέρετε όλα αυτά που θα μπορούσε να τους προσφέρει ένας συνομήλικος. Οι καλές σαραντάρες είναι συνήθως καβατζωμένες από 20ριδες πλούσιων οικογενειών των βορείων ή νοτίων προαστίων.

late 40s/ mid 50s : Προσωπική μου εκτίμηση, είναι πως ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ. Σε αυτές τις ηλικίες ήταν και οι περισσότερες δικές μου εμπειρίες. Γυναίκες, χωρισμένες ή παντρεμένες ακόμα, με ενήλικα παιδιά, και πολύ ελεύθερο χρόνο. Στην πλειοψηφία τους νιώθουν πως έχουν εκπληρώσει το μητρικό τους καθήκον να μεγαλώσουν τα παιδιά, και έχουν πάρει απόφαση να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Αυτό είναι το ένα σκέλος που τις καθιστά κυνηγούς για πιτσιρικάδες με αντοχές. Το δεύτερο κομμάτι είναι πως έχουν ξεπεράσει τα ταμπού, (πράγμα που έχουν ακόμα πολλές γυναίκες στις ηλικίες 30-40) έχουν άνεση με το σώμα τους, και ξέρουν τι θέλουν. Δεν θα ακούσετε ούτε αχ, ούτε μη στο κρεβάτι. Αλλά, χρειάζεται αντοχές. Σεξουαλικά, ίσως η ηλικία που η γυναίκα είναι στα καλύτερα της.

Το resume είναι πως συμβαίνει, αλλά όχι όπως το παρουσιάζουν. Το σενάριο Εραστής Δυτικών Προαστίων , δεν παίζει. Όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, η πραγματικότητα είναι πως αυτό το παράνομο παιχνίδι παίζεται εκεί που υπάρχουν λεφτά. Κοινώς, Κολωνάκι στα βόρεια και νότια προάστια, και σε ένα βαθμό στα μεσόγεια. Ραφήνα, Νέα Μάκρη μικρές τοπικές κοινωνίες που τα στέκια είναι λίγα, και ο χρόνος σε αφθονία. Όσον αφορά γυναίκες τύπου Κιμ Κατράλ από το Sex and the City, θα ενδώσουν μόνο σε Alfa Male 20χρονα, που έχουν και την εμφάνιση και τα λεφτά για να τις κυκλοφορούν. Οι υπόλοιποι συνήθως συμβιβάζονται με κάτι πιο κοντά σε Μαμά Στίφλερ.

Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία μιας μεγαλύτερης γυναίκας, καλό θα είναι να βγάλετε από τη φαντασία σας τα πρότυπα που έχετε από τις ταινίες. Στην πραγματικότητα, πολλά νέα και όμορφα παιδιά στερούνται την αυτοπεποίθηση του Πηρς Μπροσναν, η σέξι σαραντάρα γειτόνισσα στερείται την άνεση και την προστυχιά της Κιμ Κατραλ, και το σκηνικό δεν παίζεται σε ένα μπαρ του Μανχάταν, αλλά σε ένα συνοικιακό καφέ-μπαρ των Αμπελοκήπων. Κάπως έτσι συμβαίνει, και μπορεί να συμβεί και σε σένα αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Vrazilianos

Σ

261 views0 comments
bottom of page